пʼятницю, 13 січня 2012 р.

Колядуймо разом

На святвечір у с . Зарваниці на коляду зібралось багато людей з нашої парафії , сусідних сіл та містечок ; батьки брали з собою діточок , тому що Зарваниця на час Різдвяних свят стає поособливому красивою . Краса полягає у тому , що у нас на тереторії Святого місця є покладено багато цікавих вертепів , кожен з яких має свою цінність , але найважливіше - пережиту цю надзвичайну радість , Народження Божого Сина разом так , як одна велика родина . Колядували на свята під музичний супровід у виконанні священослужителів із Собору Зарваницької Матері Божої , отців парафіяльного храму та братів семінаристів .        Цього вечора ми спільно відчували велику радість , яку приносить в наше життя Дитятко Ісус .
З с . Вишнівчика прийшли вінчувати сестри ЧСВВ разом із парафіяльними дітьми , яких вони дуже гарно до цього підготували . У наступні дні Різдвяних свят наших гостей та місцевих односельчан чекало дивовижне дійство вертепу у виконанні діточок з нашої парафії , яких підготувала п. Марія Мерва.
  Сьогодні на Старий-Новий рік о 22.30 год. буде відслужено подячну Архиєрейську  Літургію , яку очолить митрополит Тернопільсько-Зборівський кир Василій Семенюк.  



Немає коментарів:

Дописати коментар