четвер, 9 червня 2011 р.

У Зарваниці відбулася зустріч круглого столу на тему «Зарваниця - центр духовності та відпочинку»



У круглому столі взяли участь: Духовенство Зарваницького Санктуарія, Туроператори, Засоби масової інформації, Представники управління з питань туризму облдержадміністрації, Представники відділу культури і туризму Теребовлянської Райдержадміністрації.
Розпорядок круглого столу був наступним:
1 Досвід Марійського духовного центру у прийомі паломників і туристів Інформували: о. декан Володимир Топоровський, та о. Петро Пастух сотрудник храму Пресвятої Тройці.
2. Свято-Успенська Почаївська Лавра - всесвітньо відомий центр паломництва. Духовні центри Тернопільщини Інформував: начальник відділу релігії головного управління з питань внутрішньої політики, національностей, релігій, преси та інформації облдержадміністрації Сивирин Микола Анатолійович
3. Європейський досвід організації екскурсійного обслуговування у міжнародних центрах паломництва. Інформував: директор паломницько-туристичного центру «Емаус» Наталя Сирота
4. Обговорення  Учасники круглого столу
На круглому столі було обговорено актуальні питаня великого пізнавального значення об'єктів паломництва у духовному становленні відвідувачів різних поколінь; встановлено контакти між духовенством та туристичним операторами області;  було прийнято конкретні заходи що до провадження екскурсійного обслуговування у Марійському духовному центрі та інших центрах паломництва краю, а також розбудови туристичної інфраструктури для паломників навколо них.

1 коментар:

  1. Щиро дякую о.Петру за участь і подану інформацію-для нас -це є дуже важливо(коли говорю "НАС"-то так і маю на увазі-Всіх нас тих ,хто живе вірою)

    ВідповістиВидалити