понеділок, 29 серпня 2016 р.

Свята Тайна Єлеопомазання (СОБОРУВАННЯ) в місяці вересні



9 вересня в другу п'ятницю наступного місяця, буде служитися Свята Тайна Єлеопомазання(СОБОРУВАННЯ). Початок о 10.00 год. - Божественна літургія, по її завершенні уділення Святої Тайни Єлеопомазання. Повідомляємо контактний номер мобільного телефону, відповідального за поселення священика, для потреби тих осіб, які прибудуть із далека та захотіли би залишитись: 067 340 46 69- о. Володимир.

суботу, 20 серпня 2016 р.

Доторкнутися до святого та родинного через великий відлік часу, який уже в минулому.



Про наших гостей родину, світлої пам'яті отця Василя Головінського, потрібно описувати дуже багато часу та у великій кількості матеріалу, який є доступним частково на сьогоднішній час та у великому обсязі залишається ще досі не опрацьованим. На цих світлинах ми бачимо наше сьогодення, яке також відійшло у минуле(це вже історія), як і те про що було описано в спогадах дружини священика о. Василя Головінського, який служив у Зарваниці перед другою Світовою Війною: п. Марія Кузьмович-Головінська"Листки споминів". Їхня онука п. Леся поставила запитання про місце знаходження Чудотворного образу Христа Розп'ятого... З її слів:" бабця про нього багато розповідала". Однак на сьогодішній день ми нічого не знаємо та не можемо відповісти на поставленне запитання, а й справді, якою є доля цього Чудотворного образу? В духовно-історичній, науковій книзі о.м. Петра-Дмитра Квича -"Паломницька Святиня Матері Божої в Зарваниці", є зібрано та опрацьовано дуже багато цікавого матеріалу про Святе Чудотворне місце у Зарваниці розпочинаючи від ХІІІ ст. до наших днів. Однак маємо визнати правду про те, що багато цікавих подій, речей та обставин потрібно ще досліджувати.



 



пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Свята Тайна Єлеопомазання (СОБОРУВАННЯ) у Чудотворній Зарваниці

Цієї п'ятниці 12 серпня у Чудотворній Зарваниці було відслужено Божественну літургію за хворих та уділено Святу Тайну Єлеопомазання всім недужим, які у чисельній кількості (більше тисячі осіб) прийняли участь у молитві. До Зарваниці на оздоровчу молитву прибули прочани із Львівщини, Хмельниччини, Івано-Франківська, Закарпаття та Тернопільщини. Причиною такої великої кількості наших молільників є живі свідчення багатьох паломників, які отримали ласки оздоровлення тут на Святому Місці біля Чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері.