неділю, 17 липня 2016 р.

Загально національна проща в Зарваниці

Дякуємо Пресвятій Богородиці, яка прославлена тут у Зарваниці в Своїй Чудотворній іконі за Її Небесне заступництво та Святий покров над нашим Українським народом!








середу, 13 липня 2016 р.

Привітання із днем ангела для парафіяльних священиків

Цими днями на нашій Зарваницькій парафії, ми щиро вітали наших дорогих іменинників, отців Петра та Івана із днем ангела. Хай милостивий Господь за заступництвом Зарваницької Богородиці кріпить Вас всечесні отці Своєю благодаттю на Многії та Благії літа!





суботу, 9 липня 2016 р.

Свята Тайна Єлеопомазання (СОБОРУВАННЯ) у Зарваниці

Цієї п'ятниці 8 липня, було відслужено та уділено Святу Тайну Єлеопомазання для хворих, які прибули до Зарваниці із різних місцевостей. Цього разу кількість бажаючих скористати із ласк Божих була рекордно вражаючою в порівнянні за період останнього часу від початку 2016 р. Б. Маємо велике прохання до тих осіб, які отримали ласку оздоровлення (ізцілення), при бажанні Ви можете залишити свідчення наступного разу. В нас для цього ведеться регістрація. Щиро дякуємо усім за спільну молитву та очікуємо на Вас наступного разу 12 серпня.







неділю, 3 липня 2016 р.

Свято Пресвятої Євхаристії на нашій Зарваницькій парафії


Сьогодні на нашій парафії у Чудотворній Зарваниці відбулося подвійне святкування: наші маленькі парафіяни вперше приступили до Святої Сповіді та Урочистого Святого Причастя, а також ми вшановували Ісуса утаєнного в Пресвятій Тайні Євхаристії. Дуже цінним в цей день було саме ставлення парафіян та паломників, які брали участь в Божественній літургії, коли вірні у великій кількості від великого до малого, приступали до Святого причастя. Від імені батьків та наших діточок, складаємо подяку сестрі Юстині ЧСВВ, яка на протязі цілого року так старанно приготовляла дітей до цієї пам'ятної, урочистої та дуже важливої події у їхньому житті.