неділю, 19 липня 2015 р.

Всеукраїнська проща у Чудотворній Зарваниці.

Цими днями ми спільно з усім українським народом, молилися за Мир та Спокій в Україні. Віримо, що Милосердний Господь через заступництво Зарваницької Матері Божої, бдагословить нашу рідну українську землю, Своїм Божим Миром! Віримо в Божу силу, віримо в силу молитви, віримо в опіку та покров Пресвятої Богородиці, яка нас цими днями приймала у своїй Зарваницькій Святині! Цього року, на прощу до Зарваниці, прийшло дуже багато паломників, деякі наші прочани перебували із пішою прощею у дорозі п'ять, а то і більше днів. Свої молитви, свою жертву пішої прощі- все жертвували заради Миру та кращої долі. Під час Всеукраїнської прощі, було вшановано пам'ять всіх, хто своє життя віддали за Україну та наш народ. Благослови нас Боже під покровом Пресвятої Богородиці!

 






пʼятницю, 17 липня 2015 р.

Мощі святого папи Івана Павла II у Зарваниці


Під час Всеукраїнської прощі у Чудотворній Зарваниці, паломники зможуть поклонитися мощам святого папи Івана Павла II. Мощі святого паи перебуватимуть протягом двох днів у парафіяльній церкві Персвятої Трійці! Напевне дуже символічно, що під час Всеукраїнської прощі, яка присвячена молитві за Мир в Україні, саме святий папа Іван Павло, якого за життя називали Папою Любові та який так багато робив для збереження Миру у світі- буде молитися разом із нами, щоби Господь Бог благословив наш край Своїм Миром!

вівторок, 14 липня 2015 р.

Поклонитися мощам святого Шарбеля, від тепер стало можливим у Зарваниці



Стараннями судового вікарія Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії отця Романа Дутчака, до парафіяльної церкви с. Зарваниці- було допровадженно мощі святого Шарбеля. Від тепер прикластися до мощей великого цілителя та святого заступника за усіх скорботних та немічних, стало можливим у Чудотворній Зарваниці. Світлини, які ми бачемо перед собою є зроблені на місці постійного перебування мощей святого Шарбеля у Лівані. Знаємо про великі ласки, які отримало багато наших вірних через його святе заступництво (особливо чуда оздоровлення). Молимося за усіх недужих та поручаємо стан їхнього здоров'я під опіку святого Шарбеля!
 












понеділок, 6 липня 2015 р.